Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-06-10 14:57:00

Jakab Péter szerint Orbán Viktor „fordítva ül a lovon”

A Jobbik elnöke szerint „nem arról kell nemzeti konzultációt indítani, hogy visszaadják-e a kiskeresetű melósoknak az adót. Az ugyanis visszajár, és nem csak a gyermekeseknek. Arról kellene megkérdezni az embereket, hogy szerintük van-e köze Orbánnak a saját családja és Mészáros mérhetetlen gazdagodásához, és hogy visszajár-e a lopott pénz azoknak, akik megdolgoztak érte.”

Orbán Viktor a mai Kormányinfón bejelentette, hogy újabb nemzeti konzultációt fognak indítani, a gazdasági újraindításról, a stabil gazdaság megteremtéséről fog szólni. Fontos, hogy egyetértés legyen a minimálbér tekintetében - azaz, hogy egy vagy több lépésben 200 ezer forint felé emelik ennek összegét. Ennek érdekében valószínűleg jelentős mértékű adókedvezményeket kell adni a kis-és középvállalkozásoknak - tette hozzá.

200 ezer forintos minimálbért lengetett be Orbán Viktor

 

Jakab Péter szerint a miniszterelnök „fordítva ül a lovon”. „Nem arról kell nemzeti konzultációt indítani, hogy visszaadják-e a kiskeresetű melósoknak az adót. Az ugyanis visszajár, és nem csak a gyermekeseknek. Arról kellene megkérdezni az embereket, hogy szerintük van-e köze Orbánnak a saját családja és Mészáros mérhetetlen gazdagodásához, és hogy visszajár-e a lopott pénz azoknak, akik megdolgoztak érte” – írta Facebook-oldalán a Jobbik elnöke, aki szerint Orbán erről azért nem „nemzeti konzultál”, mert tudja a választ. „És mi is tudjuk. Ezért fog megfizetni mindenért!” – figyelmezetett Jakab.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink