Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-05-23 10:22:00

Böröndi Tamás halálával vége Straub Dezső pályájának a Vidám Színpadon

A két színész szinte egyszerre kapta el a koronavírust: Straub Dezső felgyógyult, de Böröndi Tamás 65 évesen belehalt a fertőzésbe.

A Vidám Színpad honlapja szerint továbbra is a néhai Böröndi Tamás az igazgató, Straub pedig a művészeti vezető.

A Jászai Mari-díjas művész nincsen tisztában a színház jelenlegi ügyeivel, mert, ahogy a Borsnak elmondta, „neki már nincs színháza.”

„Tamás halála óta minden kapcsolatom megszakadt a Vidám Színpaddal. Csak pletykaszinten jutok informá­ciókhoz! Úgy fest, Götz Anna, Tamás özvegye vette át az ügyvezetői feladatokat, és a volt műszaki vezetőnkkel közösen terveznek fiatalokkal új bemutatókat. Megpróbáltam kapcsolatba lépni vele, átbeszélni Tamás elvesztését, de sajnos a művésznőtől nem kaptam erre lehetőséget” – meséli Straub a lapnak.

A színész beszámolt róla, hogy amikor tisztázni szerette volna az ügyet, azt a választ kapta, hogy ha fontos, amit mondani szeretne, akkor írja le.

„Én úgy gondolom, hogy Straub Dezsőnek harmincöt éves Vidám Színpadi sikerszéria után nem kell senki felé kérvényeket írnia, ha a Vidám Színpadról, vagy Böröndi Tamásról akar beszélgetni.”

A művész szerint neki más fórumon kell a megélhetéséről gondoskodnia jövőben, amit barátja elvesztésének súlya is nehezít.

„Az, hogy Csala Zsuzsa, vagy Lorán Lenke férjeik elvesztésének másnapján kabarét játszottak, egy dolog. Mindenki máshogy dolgozza fel a tragédiát. A közönségnek nincs köze a gyászunkhoz, ők nevetni jönnek” – véli a színész.

Elhunyt Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója

atv.hu 

Ajánlom

További belföldi híreink