Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-04-10 17:12:00

Az Emmi megszólalt az oltási regisztráció eltörléséről: ez mindent elmond a kétszínűségükről

Az ellenzéki összefogás az oltási regisztráció eltörléséről beszélt, az ATV Híradója pedig megkérdezte a Emberi Erőforrások Minisztériumát.

A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közös közleményükben arra tettek javaslatot, hogy legyen elég a TAJ-kártya felmutatásával vakcinához jutni azoknak, akik felkeresik a háziorvosukat, a kormány pedig jelölje ki a regisztráció nélküli oltás helyszíneit például a stadionokban, majd az önkormányzatok bevonásával végezze el a feladatot. Ezzek kapcsolatban kérdeztük az Emmit. 

„Az a baloldal beszél a regisztráció eltörléséről, amelynek a képviselői - többek között Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Jakab Péter - regisztráltak és már beoltatták magukat. Ez mindent elmond a kétszínűségükről. Magyarország ma az Európai Unió második legjobban teljesítő országa átoltottságban.

A baloldal végig megpróbálta lebeszélni az embereket a keleti vakcinákról, ha rajtuk múlik, egymillióval kevesebben lennének ma beoltva” – írta megkeresésünkre az Emmi. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink