Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-04-07 09:14:00

Kocsis Máté: nagyon remélem, Gulácsi Péter kiáll Petry Zsolt mellett is

A Fidesz frakcióvezetője elmondta a véleményét Petry Zsolt kirúgásáról.

A Hertha BSC azután menesztette a kapusedzőjét, hogy Petry a Magyar Nemzetnek adott egy interjút, amit nem egyeztetett velük. A beszélgetésben szóba került Gulácsi Péter szivárványcsaládos posztja, hogy Gulácsi jobban tenné, ha a focival foglalkozna, valamint a bevándorláspolitika, hogy Európa morálisan mélyre süllyedt.

Noha később kiderült, hogy pontatlan volt a fordítás, és a leiratból kimaradtak részletek, a klub szerint „összességében nem felel meg az interjú a Hertha BSC értékeinek.”

Kocsis Máté azzal kezdte, hogy ki kell állni a tréner mellett. 

„Kirúgásával azt is elintézték a véleményterroristák, hogy várhatóan nehezen tud majd új munkát találni, mert a vasököl arra is lesújt, aki esetleg adna neki” – írta a politikus. 

Kedd este már Novák Katalin is megszólalt, hasonló véleményen volt, de egyikük sem említette Hrutka János esetét, aki Gulácsi Péter kiírásával szolidaritott. Nem sokkal később elküldték a Spíler TV-től a szakértőként dolgozó exfocistát. A hivatalos indoklás szerint a csatorna mással képzeli el a folytatást, most viszont sokan Petry kirúgásával állítják párhuzamba az esetet.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink