Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-03-09 11:54:00

Elkezdik beoltani a metró dolgozóit

Megkezdik a budapesti metróvonalakon dolgozók beoltását – erről Tüttő Kata főpolgármester-helyettes tájékoztatta az ATV Híradóját.

Tüttő Katát kormányzati forrásból tájékoztatták a metró dolgozóinak kezdődő beoltásáról. Tüttő hétfőn arról beszélt az ATV A nap híre című műsorában, hogy annyira sok a beteg a 2-es metró vonalán dolgozók között, hogy ha még kettő ember megbetegszik, akkor lehet, hogy le kell állítani a metrót. A főpolgármester-helyettes szerint a hulladékszállítás és a takarítás is veszélyben van.

"Az első és a második hullámban a közszolgáltatások nem voltak veszélyben, de ma ott tartunk, hogy annyira sok a beteg a BKV-nál, metróforgalom-irányításban, villamosvezetők, buszvezetőknél, hogy nem biztos, hogy holnap is fog már járni a metró" – jelentette ki az ATV A nap híre című műsorában Tüttő Kata.

„Ha kidőlnek azok az emberek, akik a metrót irányítják, nem tudjuk őket máshogy pótolni. Konkrétan ott tartunk, hogy annyira sok a beteg a 2-es metró vonalán, ha még kettő ember megbetegszik, akkor lehet, hogy le kell állítani a metrót" – fogalmazott.

Megkapják az oltást a metró dolgozói

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink