Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-25 18:49:00

Szembesítették egymással Gyárfás Tamást és Portik Tamást a bíróságon

Az ügyészség azzal vádolja a szabadlábon védekező Gyárfás Tamást, hogy ő adott megbízást Fenyő János üzletember megölésére. Az ATV Híradónak Gyárfás Tamás ügyvédje nyilatkozott.

A vád szerint Gyárfás Tamás a Fenyő Jánossal fennálló üzleti, elszámolási viták miatt bízta meg az azóta más ügyekben jogerősen elítélt Portik Tamást és Tasnádi Pétert, hogy öljék meg a vállalkozót. A vádirat szerint Portik Tamás szervezte meg a gyilkosságot, a feladatra pedig Jozef Rohácsot bérelte fel. Gyárfás Tamás ügyvédje az ATV Híradónak azt mondta, a mai tárgyaláson Portik vallomásának három fő mondandója volt.

"Egyfelől, hogy nem követett el semmilyen bűncselekményt - ezt nyilatkozta. Másfelől ezt nem is tehette, hiszen az adott időben az Egyesült Államokban tartózkodott, és indítványozta a bíróságnak, hogy keressék meg a nagykövetséget ennek igazolására, hiszen ott mind a kilépést, mind a belépést rögzítik. Harmadsorban pedig elmondta, hogy ezeket a felvételeket egy személy - személyiségi jogok miatt nem mondom a nevét - rendőrök kérésére készítette és manipulálta.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink