Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-23 07:31:00

Mohácsi rendőrök vertek meg egy hajléktalant: a TEK bilincsben vitte el őket

A Mohácsi Rendőrkapitányság két járőrét azonnali hatállyal felfüggesztették, miután a fedélzeti kamerájuk buktatta le őket.

A próbaidős rendőr őrmester és a törzsőrmester Mohácson teljesítettek szolgálatot, amikor brutálisan megvertek egy Duna-parton ülő hajléktalant. A szolgálati kocsijuk fedélzeti kamerája rögzítette az incidenst, amit a pécsi központban élőben néztek végig a kollégák. Végül a TEK csapata vitte el bilincsben a két rendőrt. 

"Hajnal három körül ültem a Duna partján, és ettem. Majd’ megvett az isten hidege, tudja, akkor voltak ezek a szibériai mínuszok. Egyszer csak ezek ketten elém álltak, és belém kötöttek, hogy a késem egy centivel hosszabb a megengedettnél. Aztán elkezdték ütni a fejemet és rugdosni a lábamat, később csupa kék-zöld folt lettem. Könyörögtem nekik, hogy hagyják abba, fázom, és fáj, amit csinálnak, de heccből tovább vertek. Az egyik elektromos sokkolóval próbált megbénítani, végül csőre töltötte a pisztolyát, és rám fogta. Azóta kihallgattak a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészségen, ott tudtam meg, hogy még a rendőröknek is szigorúan tilos az elektromos sokkoló használata" - mondta a hajléktalan férfi a Blikknek

Az szintén kiderült, hogy a rendőröknek nem ez volt az első esete, egy másik ügy miatt már figyelhették őket. A lap azt írja, hogy a letartóztatott rendőröket éjszakára bennt tartották és kihallgatták, ahol bevallottak mindent. Jelenleg szabadlábon védekezhetnek. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink