Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-23 18:15:00

Fekete-Győr András kiakadt: "a Fidesz rám küldte a Budai Gyula nevű verőemberét"

„Tényleg van képe az elszámoltatást számon kérnie a Fidesz korábbi elszámoltatási biztosának, aki hiába indított több mint ezer vizsgálatot, még bírósági szakaszig sem tudta eljuttatni ezeket” - írja Facebook-bejegyzésében a Momentum elnöke.

Fekete-Győr András közösségi oldalán számolt be arról, hogy miután arról beszélt: „nem maradhat büntetlenül a fideszes elit szabadrablása” a Fidesz „újra ráküldte a Budai Gyula nevű verőemberét”.

„Tényleg van képe az elszámoltatást számon kérnie a Fidesz korábbi elszámoltatási biztosának, aki hiába indított több mint ezer vizsgálatot, még bírósági szakaszig sem tudta eljuttatni ezeket? Van képe 10 év kétharmad után, kormányzati pozícióból, pórázon tartott ügyészséggel a háta mögött átküldeni mindenféle paksamétát, hogy oldjam meg helyettük?” – teszi fel a kérdéseket a Momentum elnöke, aki szerint a Fidesz „retteg”, hogy „nem tudják majd kimenekíteni a vagyonukat 2022 után”, és hogy „soha többet nem tudják majd újra elfoglalni Magyarországot”.

Újra rámküldte a Fidesz a Budai Gyula nevű verőemberét, miután arról beszéltem, hogy nem maradhat büntetlenül a fideszes...

Posted by Fekete-Győr András on Tuesday, 23 February 2021
Fekete-Győr András beszél miniszterelnök-jelöltségéről

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink