Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-22 19:16:00

Erre ikszelt Orbán Viktor: fokozatos nyitást és felmentést is szeretne

A miniszterelnök által közzétett Facebook-videón látszik, hogy a nemzeti konzultációs kérdésekre az “ív” első kérdéseinél ő mire ikszelt.

“Fokozatosan, lépésről lépésre kell feloldani a kotlátozásokat” - ezt jelölte be Orbán Viktor az online nemzeti konzultációs íven, ez jól látszik a Facebook-videóján, melyben a nemzeti konzultációban való részvételre buzdít azzal, hogy “hahó, facebookosok”. 

A videón az is látszik, hogy a következő kérdésre is azt ikszelte be a miniszterelnök, támogatja, hogy azok, akik beoltatják magukat vagy átestek a betegségen és védettségi igazolványt kapnak, felmentést kapjanak egyes korlátozó intézkedések alól.

Orbán Viktor múlt hétfőn a parlamentben, a szezonnyitó első ülésén is arról beszélt, hogy “fokozatos és felelelősségteljes” lesz a korlátozások feloldása.

A pénteki rádióinterjújában pedig azt mondta, hogy “ha a harmadik hullámot is letörjük, akkor jöhet az újraindítás”. Ertől, és hogy kormányzati források szerint március 15-e előtt lehet döntés a nyitásról - a korlátozások feloldása akkor vetődik fel, ha a veszélyeztetett korosztályt már beoltják ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink