Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-26 16:02:00

Sneider Tamás szerint sokak álma a Jobbikkal együtt süllyedt el

A párt korábbi elnöke szerint a Jobbik új vezetőségének „egy éves uralkodását valójában a teljes leépülés és kiüresedés jellemezte”.

Tegnap volt egy éve, hogy Sneider Tamás átadta a Jobbik vezetést Jakab Péternek. A volt elnök szerint azonban az új vezetőség munkája nyomán a párt nemcsak hogy veszített népszerűségéből (10-12%-os támogatottságról 6-8%-ra zuhant), de a pandémia kapcsán „teljesen követhetetlen kommunikációt” folytat, ami Sneider véleménye szerint „elbizonytalanítja az embereket, és csökkenti az oltási hajlandóságot, ezzel is veszélybe sodorva a munkahelyeket, vállalkozásokat, az emberek megélhetését, egészségét és életét”.

A korábbi Jobbik-elnök szerint a jelenlegi vezetőség valószínűleg „sikertörténetként” tekint az elmúlt egy évet, Sneider azonban úgy látja – és legbelül szerinte a vezetőség is tudja –, hogy „uralkodásukat valójában a teljes leépülés és kiüresedés jellemezte”.

„Sajnálom, hogy sokak álma a Jobbikkal együtt süllyedt el, de bízom benne, hogy hamarosan újra feltűnik egy tisztességesen dolgozó és politizáló jobbközép párt, ami képviseli azokat az értékeket, amit a Jobbik mostanra teljesen levetkőzött magáról” –zárja bejegyzését Sneider.

MIRE ELÉG EGY ÉV? - Épp ma egy éve adtam át a Jobbik elnöki székét Jakab Péternek. Az új elnök első intézkedéseként –...

Posted by Sneider Tamás on Monday, 25 January 2021
Petíciót indított a Jobbik a vidéki bérek felzárkóztatásáért

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink