Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-25 10:55:00

Vizsgálóbizottságok? “A baloldal inkább a kamuvideós Korózs Lajost váltsa le!”

A baloldal vizsgálóbizottságosdi helyett inkább a kamuvideós Korózs Lajost hívja vissza a parlament népjóléti bizottságának éléről - ezzel reagált a Fidesz arra, hogy az ellenzék vizsgálóbizottságok felállítását akarja kezdeményezni a kormány járványkezelésével kapcsolatban.

“A baloldali politikus először egy álmentőssel készített kamuvideót az egészségügy lejáratására, majd odáig süllyedt, hogy halálozási statisztikákat hamisított. A járvány elleni védekezést folyamatosan támadó baloldal egy ilyen embert tart a legalkalmasabbnak az egészségüggyel is foglalkozó testület élére. Ez elfogadhatatlan” - tudatja közleményében a Fidesz arra reagálva, hogy vizsgálóbizottságok felállítását kezdeményezik a gazdasági válság és a járvány kezelésének, valamint a vakcinabeszerzéseknek az ellenőrzésére a demokrata ellenzéki szövetség parlamenti frakciói – a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közös közleményt adott ki, erről itt írtunk.

Korábban kormánypárti politikusok, például a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Kocsis Máté többször is követelte az MSZP-s politikus lemondását; a “kamuvideó” miatt is , de aztán a Korózs Lajos által a Facebookra kiposztolt (mint kiderült egy korábbi)  a fideszesek szerint “meghamisított” statisztika miatt is.

Ajánlom

További belföldi híreink