Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-18 18:30:00

75 évesen focizna, de a járvány miatt nem teheti Nagy Feró

75 éves lett Nagy Feró, a magyar rocklegenda, aki kora ellenére a mai napig tele van energiával és életerővel. Aktívan dolgozik, és sportol is. Ha bárki kérdezi, hogy lehet ez ennyi idősen, csak annyit válaszol: Kérdezze a Jóistent!

Nagy Feró a Spirit FM „Viccen kívül" című műsorának vendége volt, ahol elmondta, hogy a rock and roll egy életpusztító erő, de van, aki időben ráeszmél erre, mert vannak fontosabb dolgok az életben, mint a rock and roll, például a család, az emberek, vagy Isten. Ő úgy érzi megtalálta az arany középutat, és hogy az élete valamilyen módon az Isten, a „Főnök" irányítása alatt van.

Arra a kérdésre, hogy miként fordult elő, hogy 75 évesen egy sorozatban forgat, színészkedik, azt válaszolta, ebben a helyzetben: „Az, hogy itthon ülünk, és írunk nótákat magunknak, az most nem működik". És ekkor keresték meg egy napi sorozattal kapcsolatban, ami kapcsán abba bízott, hogy ebbe kibontakozhat kicsit, „és akkor kiderül, hogy talán színésznek se vagyok olyan vacak". Nem mellesleg nagyon élvezi a színészkedést, bár a szövegtanulás nem megy annyira zökkenőmentesen neki (mint például Ganxsta Zoleenak, aki ebben Feró szerint elképesztően profi), de szerencséjére engedik, hogy improvizáljon, ami azért is jó számára, mert vannak olyan, a szövegkönyvbe beírt szavak, amelyeket ő egyszerűen nem használ.

Nagy Feró a mai napig rendszeresen járna focizni, ha a vírushelyzet engedné. „Lassan már fél éve nem jön össze, de helyette, ha már érzi, hogy kezd pocakosodni, akkor megy futni vagy biciklizni" – magyarázta Nagy Feró, hogy a fizikumát hogyan tartja rendben.

A műsort itt hallgathatja vissza.

Nagy Feró is elkapta a koronavírust

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink