Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-17 19:22:00

Budai Gyula inkább fogathajtásban mérné össze erejét Fekete-Győr Andrással

Budai Gyulának vasárnap délután sikerült tovább fokoznia a Fekete-Győr Andrással kialakult szócsatát, amikor azt írta, ő inkább fogathajtásban mérné össze az erejét Fekete-Győrrel, mert személy szerint inkább a lovassport világában érzi magát otthon, és szerinte ez egyébként is „egy hagyomány őrző magyar sport”.

Budai Facebook-posztjában azt írja: "Te, András! A szigetkörnek mi köze van a katonai alapkiképzéshez? Megint nem néztél utána!"

"Én, személy szerint a Lovassport világában érzem magam otthon, mint a Magyar Lovas Szövetség Olimpiai Felkészülést Koordináló Bizottságának Elnöke. Tudod, András, amikor szlalomozni kell a selybák között, miközben a lovak mennek ezerrel, hogy te is értsd, hogy miről beszélek. Akkor hajrá!" - írja a politikus.

Te, András! A szigetkörnek mi köze van a katonai alapkiképzéshez? Megint nem néztél utána! Én, személy...

Közzétette: Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala – 2021. január 17., vasárnap

Fekete-Győr kihívására válaszolt Németh Szilárd is. A Fidesz alelnöke, a honvédelmi minisztérium államtitkára így felelt: "a Magyar Honvédségben nem nyüszítve menekülő vörös rókákat, hanem a haza fegyveres szolgálatára alkalmas, a magyar nemzethez hű honvédeket képeznek. Így az alábbi esküszöveget sohasem fogjuk Fekete-Győrtől hallani". Németh a posztját Fekete-Győr román nemzeti színekre festett portréjával, és a honvédségi eskü szövegével folytatta.

A Magyar Honvédségben nem nyüszítve menekülő vörös rókákat, hanem a haza fegyveres szolgálatára alkalmas, a magyar...

Közzétette: Németh Szilárd – 2021. január 17., vasárnap

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Momentum elnöke Facebook-oldalán üzent fideszes politikustársainak. Bejegyzésében arra reagált, hogy Németh Szilárd Fidesz-alelnök után Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő is arra hivatkozik, hogy elvégzett egy katonai alapképzést. Fekete-Győr szerint azonban még harminc métert sem tudnak egyben lefutni, ezért hívta ki őket egy szigetkörre, hogy aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végezzen.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink