Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-10 12:22:00

SZFE vezetése: Számtalan újdonság vár az SZFE-s diákokra február 1-től

Híradónkhoz olyan információk jutottak el miszerint eladják a Színház-és Filmművészeti Egyetem jelenlegi épületeit. Az Ódry Színpad megszűnik, és helyette az Uránia Filmszínház lesz az egyetem játszóhelye, a kollégisták pedig már nem a Vas utcába fognak visszamenni.

Írtunk ezzel kapcsolatban a Színház-és Filmművészeti Egyetem új vezetésének, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetői az oktatás február 1-el történő újraindítására koncentrálnak. Mint írják, ez számtalan újdonsággal jár majd együtt, mert ahogy fogalmaznak a jogtalan blokád lehetetlenné tette a normális oktatást az egyetemen tavaly ősszel. Hozzátették azt is, hogy az egyetem polgárait és a nyilvánosságot is időben tájékoztatják majd  az újdonságokról, és arról biztosítanak mindenkit, hogy sem a hallgatók, sem az oktatók nem kerülnek rosszabb körülmények közé, sőt, nagy fejlődést fognak tapasztalni.

Azt már december közepén elmondták híradónknak a hallgatók, hogy az szfe.hu-ról tudták meg, hogy az adminisztratív munkatársak egy részét átköltöztették az Infoparkba.

Ajánlom

További belföldi híreink