Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-04 14:45:00

A rendőrség vetett véget M. Richárd drogos bulijának

Az ATV Híradó információi szerint kábítószer birtoklás miatt előállították M. Richárdot.

Az ATV Híradó az újév első napján értesült arról, hogy az M. Richárdhoz köthető Nyugati téri pizzázóból 10 embert kábítószer birtoklás miatt előállítottak. Információnk szerint egyikük M. Richárd volt.

Kerestük M. Richárdot és ügyvédjét is. Az ügyvéd azt írta, „ügyfelem az eljárás jelenlegi szakaszában nem kíván az üggyel kapcsolatban nyilatkozni", arra a kérdésre pedig, hogy vele, az ügyvéddel tudunk-e beszélni, úgy fogalmazott: „nem rendelkezem felhatalmazással arra, hogy a sajtó rendelkezésére álljak".


Úgy tudjuk, három nő és hét férfi szórakozott a pizzázóban. A rendőrség még szilveszter este kihallgatta őket és a járványügyi szabályok megsértése miatt 60 napra bezáratta az éttermet. Részben M. Richárd okozta azt a Dózsa György úti balestet 2017 tavaszán, amelyben 2 ember életét vesztette. Mercedesével 135-140 km/óra közötti sebességgel haladt, amikor a Kassák Lajos utcából egy, szabálytalanul, kis ívben kanyarodó autóval összeütközött.


Az ügyben megkerestük a BRFK-t is, ahol megerősítették, hogy szilveszterkor bezárattak egy belvárosi vendéglátóhelyet, és 10 embert előállítottak kábítószer fogyasztás illetve birtoklás miatt. M. Richárddal kapcsolatos értesülésünket nem erősítették meg, de nem is cáfolták.

Droggal bukott le M. Richárd

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink