Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-12-02 16:31:00

A brüsszeli buli házigazdája szerint Szájer azt mondta neki, hogy ő is rendezett már szexpartit a saját lakásában

David Manzheley a belga De Standaard-nak azt nyilatkozta: Szájer Jószef azt nem mondta meg neki, hogy EP-képviselő, azt viszont igen, hogy régóta él Brüsszelben és azt is megemlítette, hogy ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit.

David Manzheley volt annak a brüsszeli orgiának a házigazdája, amin Szájer József fideszes EP-képviselő is részt vett múlt pénteken, két nappal a lemondása előtt. A férfi a belga De Standaard-nak nyilatkozott a buliról. Beszámolója fő vonalakban egybevág az eddigi információkkal – írja a 444 –,de egyes pontjain újdonságokat is tartalmaz.

A férfi a lapnak elmondta: alapesetben úgy kéthavonta, hobbiként, élvezetből (nem pénzkeresés végett) szokott ennél sokkal nagyobb, durván százfős meleg orgiákat rendezni bérelt lakásokban és más helyszíneken.

A mostani eseményt saját belvárosi lakásába szervezete meg, és Whatsappon hirdette, barátai körében. A részvétel feltétele az volt, hogy az illető ne legyen HIV-pozitív vagy koronavírusos. Végül tízen mondtak igent a meghívásra, köztük többen olyanok, akik már átestek a covidon, ők mind elhozhatták egy-egy barátjukat. Manzheley szerint így került a társaságba Szájer József is, akit a házigazda – saját bevallása szerint – korábban nem ismert.

A házigazda elmondása szerint a “szakállas férfi” a délután hatkor kezdődő buli elején röviden bemutatkozott neki, azt viszont nem mondta meg, hogy EP-képviselő, csak hogy régóta él Brüsszelben, és azt is megemlítette, hogy ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit.

Manzheley azt is elmondta, nem háborodott fel azon, amikor utólag megtudta, hogy a vendége olyan EP-képviselő, akit odahaza egyesek melegellenesnek tartanak, mert mint mondta, eleve nem érdekli a politika és bár ez képmutatás, de nem Szájer az egyetlen képmutató politikus.

A házigazda egyébként azt állítja, hogy – a korábbi hírekkel ellentétben, miszerint ezért hívták ki rájuk a rendőröket – az ő bulijain nincs zene és tánc, viszont szinte alapszabály, hogy a vendégeknek meztelenre kell vetkőzniük. Mint mondta, amikor a rendőrség megjelent, ő éppen az egyik szobában szexelt, így nem tudja pontosan, mi történt a nappaliban, és azt sem érti, hogy Szájer József hogyan lehetett felöltözve, amikor elmenekült a rendőrök elől.

Külföldi titkosszolgálat „vadászhatta le” Szájert?

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink