Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-30 11:58:00

Tarlós rágalmazás miatt feljelentette Hadházyt, és “elvárja”, hogy a képviselő is jelentse fel őt

Nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt ma feljelentést tett Tarlós István Hadházy Ákos ellen. A volt főpolgármester elvárja, hogy a képviselő ne “ismeretlen tettessezzen”, hanem jelentse fel őt név szerint is, ha már azt állítja, hogy “elcsalta” a 3-as metró felújítását.

Tarlós rágalmazás miatt feljelentette Hadházyt, és “elvárja”, hogy a képviselő is jelentse fel őt

Szombaton írtuk meg , hogy Tarlós István feljelenti Hadházy Ákost, miután a képviselő bűncselekménnyel vádolta meg, azt állítva: “elcsalták a 3-as metró beszerzést”, nem felújítás történt, hanem új szerelvények beszerzése.

Hadhyázy Ákos azt posztolta a Facebook oldalán, hogy “az elcsalt metróbeszerzés miatt Tarlós Istvánnak nem budapesti díszpolgárság, hanem börtönbüntetés járna”. A képviselő állítja: nem felújításról van szó a 3-as metró esetében, hanem új szerelvényekről. “A budapesti városvezetés arcátlanul csalt a metró beszerzésével még akkor is, ha a mostani jelentés magát a közbeszerzési eljárást törvényesnek mondja” - posztolta Hadházy, erről itt írtunk részletesen. 

Erre Tarlós István azt tanácsolta, hogy a BKV vezérigazgatóját kérdezzük, “aki az ügy pontos ismerője” és szóvá tette, hogy miért Hadházyt idézzük.

Hadházy ne "ismeretlen tettedezzen”!

Most Tarlós István az atv.hu-val közölte: nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt ma feljelentést tett Hadházy Ákos ellen.

“Azt is elvárom, hogy Hadházy engem jelentsen fel a metró szerelvények miatt. Ha azt írta, amit írt, és nem jelent fel, akkor feljelentés elmulasztása miatt bűncselekményt követ el, vagy beismeri vele,hogy rágalmazott” - mondta Tarlós István.

Tehát ne " ismeretlen tettesezzen", hanem engem jelentsen fel - nyomatékosította a volt főpolgármester.

A részletekről szombaton ebben a cikkünkben számoltunk be.

Ajánlom

További belföldi híreink