Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-28 15:51:00

Dobrev: Egy ország figyeli, hogy vezetőjük látva a nemzet szenvedését, nem segíteni akar, hanem mindent tönkretenni

"Hogy lehet nagy dolgokat véghez vinni, egy nemzetet naggyá tenni, hogy lehet mások tiszteletét kiérdemelni? Talán hatalommániával, vagy zsarolással? Nem, egyikkel sem. De mindkettő elegendő ahhoz, hogy egy ország maradék méltóságát és jelentőségét elveszítse. Orbán most gőzerővel éppen ebbe az irányba viszi Magyarországot." - írja friss Facebook-posztjában Dobrev Klára.

Dobrev: Egy ország figyeli, hogy vezetőjük látva a nemzet szenvedését, nem segíteni akar, hanem mindent tönkretenni

Mint írja: "Miközben a miniszterelnök az Unió ellen vívja önérdekű csatáit, egyáltalán nem zavarja, hogy magyarok millióit hagyja magára. A válság kellős közepén, amikor a halottaink száma 150 felett jár, családok mennek tönkre, emberek egyik napról a másikra veszítik el munkájukat, vagy épp rettegnek attól, mit hoz a holnap, nem látunk mást, csak egy magát hadúrnak képzelő ember fékezhetetlen egója vívja értelmetlen harcát.

Ami most a szemünk előtt zajlik, az legkevésbé sem az ország érdeke. Egy ország figyeli elképedve, hogy vezetőjük látva a nemzet szenvedését, nem segíteni akar, hanem mindent tönkretenni. Hazafinak hiszi magát, csak éppen az emberek szolgálata hiányzik belőle!"

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink