Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-27 09:12:00

Majoros Hajnalka is elmondta, mit élt át a koronovírus-fertőzés alatt: 19 nap rémálom

Miután Majka folyamatosan beszámolt az állapotáról és kórházi élményeiről, Majoros Hajnalka is elmondta, hogyan élte meg ő vírust.

"19, azaz tizenkilenc, erre már ritkán húznak lapot, én sem szeretnék. Csak azért írom ki betűvel is, mert teljesen belém égett. Covid19, 19 nap rémálom" - kezdte a bejegyzést.

Majoros Hajnalka felhívta a követői figyelmét, hogy bárki elkaphatja a fertőzést, és komolyan kell venni járványt. Először enyhe tüneteket észlelt magán, és csak a második tesztje lett pozitív. 

"Majd a szemgolyóm is fájni kezdett, párosulva a fejfájással nehezen viseltem el nemcsak a körülöttem lévőket, de magamat is. Ekkor tért haza – utólag kiderült csak rövidke időre - Peti a kórházból, így melegváltással én mentem el ugyanoda /Balassagyarmat/ elpanaszolni a tüneteimet"- folytatta, és hozzátette, hogy az antibiotikumtól gyógyszermérgezést kapott. A bejegyzést Majoros azzal zárta, hogy november 26-án már negatív volt, de még mindig nem érzi teljesen jól magát, fáj a feje, szédül és fáradt. 

atv.hu/24.hu

Ajánlom

További belföldi híreink