Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-20 14:55:00

Gáti Oszkár: Szörényi öregecske, nem kell komolyan venni

Ez a mondat leginkább annak alkotóját minősíti – így reagált a Spirit FM Viccen Kívül című adásában Gáti Oszkár Szörényi Levente azon kijelentésére, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem nemzedékek óta nemhogy színésznagyságokat, de közepes tehetségeket sem ont magából.

A Jászai Mari-díjas színművész szerint egy bizonyos kor után elkövetkezik az az idő, amikor az ember már nem tudja, mit beszél. Hozzátette: nyilván 30 évvel ezelőtt nem mondott volna ilyet Szörényi Levente, de már öregecske, nem kell komolyan venni.

Gáti Oszkár Szörényi azon kijelentésére is reagált, hogy az SZFE-s ellenállás a régi tanárok és pártfunkcionáriusok bosszúja, akik úgy érzik, ha nem az ő kezükben van az uralom, akkor mindenre képesnek kell lenni.

„Ez fordítva is igaz, ha Vidnyánszky úgy gondolja, hogy nem az ő kezében van az uralom, akkor mindenre képesnek kell lenni, ugyanez igaz Rátóti Zoltánra is. Most teljesen mindegy, melyik oldalról közelítjük meg, mind a két irányba ugyanaz az igazság, tessék elosztani.”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink