Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-16 10:49:00

Kovács Zoltán nagyon kiakadt, amiért "führerdemokráciának" minősitették a kormányt: a baloldalnak van judapestező és tetűcsúszdázó jelöltje

Magyarország kormányzati kommunikációért felelős államtitkára közösségi oldalán reagált arra, hogy Paul Lendvai „führerdemokráciának” minősítette a jelenlegi magyarországi politikai berendezkedést.

Kovács Zoltán bejegyzésében azzal kezdi, hogy véleménye szerint Magyarországon ma reneszánszát éli a zsidó közösségi: „Budapest ma egyike azon utolsó európai helyeknek, ahol nem nézik meg az embert, ha kipát visel” – fogalmaz az államtitkár, hozzátéve: „Orbán Viktor volt az első miniszterelnök, aki nyíltan bocsánatot kért Magyarország szerepvállalásáért a Holokausztban”.

Kovács szerint „az egykor komcsi kollaboráns, ma már liberálisként aposztrofált Lendvait” ugyanakkor „nem zavarták meg a tények” Orbán Viktor kritizálásában. Az államtitkár szerint az újságíró a „magyar múlt „démonjainak”, mint a „nacionalizmus, embergyűlölet, korrupció és autoriter tendenciák” visszatérésének ecsetelése közben” elfelejtette megemlíteni a magyar kormány sikereit.

Bejegyzése végén pedig megjegyzi: az újságíró „talán írhatott volna néhány gondolatot a magyarországi baloldal legutóbbi jelöltjéről, a judapestező és tetűcsúszdázó Bíró Lászlójáról”.

Ajánlom

További belföldi híreink