Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-16 08:59:00

Bilincset és kötelet akasztottak Simonka György házának ajtajára

A politikus zaklatás miatt feljelentést tett.

Egy bilincset és egy kötelet talált családi háza előtt a bejárati ajtón Simonka György, derül ki a fideszes képviselő közösségi oldaláról. „Biztos jó heccnek tűnt az ajtónkra akasztófás, hurkos kötelet akasztani, a kilincsre pedig bilincset, de legalább a gyerekeimre tekintettel lehetnétek!” – fogalmaz bejegyzésében a politikus, aki később a Blikknek azt mondta: a felesége szerda délben ment haza ötéves kislányukkal, ők vették észre a kilincsre akasztott bilincset. „A gyerek nagyon megijedt. Nálunk a fenyegetés lassan mindennapos, ebben a légkörben élünk” – tette hozzá Simonka.

Ő úgy gondolja, provokálni akarják, agresszív emberként beállítani, és közölte: most még erőt vesz magán, de ha a családját még egyszer zaklatják, nem áll jót magáért.

A politikus zaklatás miatt feljelentést tett, melynek nyomán a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Biztos jó heccnek tűnt az ajtónkra akasztófás hurkos kötelet akasztani, a kilincsre pedig bilincset, de legalább a...

Posted by Simonka György on Wednesday, 14 October 2020

Közben a jobbikos Stummer János – szintén Facebook-oldalán – közölte: ő tette a bilincset a bejárati ajtóra, a Blikknek azonban azt mondta: a kötélhez semmi köze. Hozzátette: Simonka családját senki nem fenyegeti, elég, ha szerettei őszintén szégyellik a családfőt, bántani nem akarja őket senki.

Stummer János: Ezt a bilincset most csak így itthagyom Simonka György újkígyósi házának kapuján. A miheztartás...

Posted by Jobbik Magyarországért Mozgalom on Thursday, 15 October 2020

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink