Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-12 17:00:00

Vállalhatatlan kijelentést tett Márki-Zay Péter

A polgármester hétvégén szócsatába keveredett egy választóval a Borsod megyei kampány során, ennek során tett vállalhatatlan kijelentést, amit a 444 kamerája rögzített is.

Mint ismert, szoros csatát vívott egymással a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókerületében a közös ellenzéki támogatással induló Bíró László és a Fidesz jelöltje, Koncz Zsófia.

Szombaton számos politikus utazott a választókörzetbe, hogy kampányoljon a jelöltjük mellett, nem tette ezt másként Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere sem.

Márki-Zay a 444.hu videója szerint szócsatába keveredett egy fideszes szavazóval, aki azt mondta a polgármesternek: „maga Gyurcsány Ferenc pártjában van”. A polgármester azt válaszolta, nem Gyurcsány pártjában van, hanem a lopás ellen dolgozik.

A beszélgetés hamar vállalhatatlan mederbe terelődött, amelynek során mindkét fél egészen furcsa kijelentésekre ragadtatta magát - más kérdés, hogy ez más megítélés alá esik egy választó, mint egy országos politikai ambíciókkal is bíró polgármester esetében.

A férfi a videó szerint azt mondta Márki-Zaynak: „Gyurcsány hozott egy olyan törvényt, hogy a b*ziskodást oktatni kell az óvodásoknak és az iskolásoknak is.” Ezen a ponton a polgármester félbeszakította, és azt kérdezte: „Maga könyvből hazudik?”

„Most mondja éppen a b*zi kisebbséget...” – folytatta mondanivalóját a férfi, mire a polgármester közbevágott: „a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs” – jelentette ki Márki-Zay Péter.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink