Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-01 06:25:00

Teljesen visszavonult Koós János özvegye - a telefonszámát is megváltoztatta

Dékány Sarolta az újságokban hónapok óta nem szerepelt, telefonszámait is megváltoztatta, sőt férje jó barátja sem tudja elérni.

A Borsnak utoljára februárban sikerült elérni az özvegyet, aki könnyeivel küszködve reagált a lap akkori megkeresésére, és nem szeretett volna nyilatkozni.

Dékány Sarolta a Bors szerint megszüntette a korábban ismert mobiltelefonszámát, sőt vezetékes számát is, így nem csak a médiának, de Koós régi barátainak is elérhetetlenné vált. Poór Péter már februárban is aggodalmát fejezte ki Dékány állapota miatt.

"Nem tudok róla semmit, amióta Jani meghalt. Saci visszahúzódott a csigaházába, nincs róla hírünk. Nagyon ritkán találkozom egy-egy fellépésen a lányával, Rékával, de komolyabban nem volt időnk beszélgetni. Egy elképesztő formás és gyönyörű énekesnő volt Saci, de amióta Jani elment, összetört és magába fordult. Remélem, ha vége ennek a járványnak, végre tudunk beszélni, találkozni Sacikával. Jani tényleg a legjobb barátom volt, még a legnagyobb slágeremet is köl-csönadtam neki, ami olyan sztárt csinált belőle a Szovjetunióban, mint Amerikában Elvis Presley. A Fekete vonatot kérte kölcsön eredetileg csak egy fellépésre, de végül akkora siker lett, hogy írtak hozzá egy orosz fordítást, ami hatalmas sláger lett a keleti blokkban. Ilyen önzetlenek voltunk mi Janival – mesélte a lapnak Poór.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink