Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-01 12:50:00

Majdnem belehalt trükkjébe egy fiatal bűvész a Balaton-parton

A történetet az Országos Mentőszolgálat osztotta meg Facebook-oldalán.

Azt írják, esténként a tónál sétálókat szórakoztatta gyakorlásképp az a 16 éves bűvészpalánta, aki majdnem belehalt egyik mutatványába a múlt hét elején.

A fiú egy járókelő mobilját zárta páncélkazettába, majd a kulcsot eltüntette. Ezután kártyatrükkök következtek volna, ám a fiatal bűvész hirtelen elvörösödött és fuldokló köhögés közepette térdre rogyott.

"A helyzet súlyát többen is felismerték a sétányon és azonnal a mentők gyors segítségét kérték. Rutinos mentésirányító bajtársunk telefonos instrukciói alapján, háti ütéseket alkalmaztak a fuldokló fiatalnál, amik életmentőnek bizonyultak. A fiú torkán akadt kulcs ettől ugyanis elmozdult de még mindig komoly nehézséget okozott számára a légvétel. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és szerencsésen eltávolíthatták a légúti idegentestet, ami után végre a járókelő is visszakaphatta túszul ejtett telefonját. Bajtársaink végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az ifjú Houdinit. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - olvasható a bejegyzésben.

CSAKNEM BELEHALT TRÜKKJÉBE EGY FIATAL BŰVÉSZ A BALATON PARTON❗️ Esténként a tónál sétálókat szórakoztatta gyakorlásképp...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2020. október 1., csütörtök

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink