Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-28 06:46:00

Becsehelyen járt Orbán Viktor, de a polgármester azt állítja, erről neki senki nem szólt

A település polgármestere, Németh Géza a Facebookon azt írja: a miniszterelnök látogatása nagy öröm, az viszont szégyen, hogy a település vezetése képviseletében senki nem tudta köszönteni.

"A szabad házi pálinkafőzés 10 éves jubileuma alkalmából a Pannónia Pálinkakultúra Egyesület /Nagykanizsa/ vasárnap délelőtt ünnepséget szervezett Hajdú Szilárd polai pincéjénél. Ezen az eseményen jelen volt Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke is V. Németh Zsolt államtitkár és Cseresnyés Péter kíséretében. Nagy öröm ez Becsehely számára! Az öröm mellett azonban szégyen is, hogy a rendezvényen a vendégeket a település vezetése képviseletében /polgármester, alpolgármester, önkormányzati képviselő/ senki nem tudta köszönteni" - olvasható a polgármester levele Becsehely közösségi oldalán.

Németh azt írja, a szervezők nem tájékoztatták őket a programokról, a meghívott vendégekről. 

"Az asztalomon hagyott meghívóból erre semmi nem utalt"

- írja a polgármester, hozzátéve: ő maga egy korábbi konfliktus miatt nem vett részt az eseményen, ráadásul szerinte az egyesület és annak becsehelyi tagjai "hathatós hozzájárulása vezetett a becsehelyi pálinkaverseny megszűnéséhez".

"A fentiek ellenére, ha kellő információhoz juttatnak, természetesen megfelelő módon képviseltük volna a települést. Gratulálok az Egyesület vezetésének a szervezéshez!" - zárja levelét Németh.

Becsehelyen járt Orbán Viktor A szabad házi pálinkafőzés 10 éves jubileuma alkalmából a Pannónia Pálinkakultúra...

Közzétette: Becsehely Község Hivatalos Oldala – 2020. szeptember 27., vasárnap

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink