Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-26 16:49:00

Második hullám: drasztikus lépés a Tescótól

A Tesco újabb korlátozásokat vezetett be a koronavírus-járvány második hulláma miatt.

Második hullám: drasztikus lépés a Tescótól

A boltlánc közölte szeptember közepén ismertette a tavasszal már bevezetett korlátozásokat.

Egy rendelés során maximum 80 kilós lehet a csomag, ha amennyiben a vásárló eléri a limitet, a tescós webshop erről figyelmeztetést küld.

A csomagszállító futárok továbbra is legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően dolgoznak: maszkot viselnek, valamint a kezüket és a bankkártyaterminált is fertőtlenítik, illetve megfelelő távolságot tartanak.

Tavasszal volt olyan időszak, amikor kizárólag előre, online lehetett fizetni a csomagért, ez a korlátozás egyelőre nem lépett életbe. Azaz a futároknál lehet bankkártyával fizetni. (Készpénzzel továbbra sem.) A boltlánc egyúttal közölte, bármikor változtathat a szabályokon, így a futárnál történő fizetést is korlátozhatja a jövőben. Erről a cég tájékoztatást fog adni.

A kiszállító telefonon jelentkeznek az átvétel előtt, hogy egyeztessenek a vásárlókkal, ott hagyhatják-e rendelését az ajtó előtt. Telefonon arról is egyeztethetnek, ha valamelyik terméket nem szeretné átvenni a vevő.

A biztonsági óvintézkedések része, hogy a Tesco bevásárlótáskában viszi ki a termékeket, így érintkezés nélkül "kézbesíthetik" a megrendeléseket.

atv.hu/napi.hu

Ajánlom

További belföldi híreink