Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-22 12:39:00

A földön talált egy gyűrűt a polgárdi nő, de nem sokáig örülhetett

A rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 20 éves nővel szemben jogtalan elsajátítás vétség megalapozott gyanúja miatt folytattak.

A földön talált egy gyűrűt a polgárdi nő, de nem sokáig örülhetett
Fotó: Police.hu

Egy nő tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki 2020. február 2-án 16 óra és 20 óra között Polgárdiban, a Kossuth Lajos utcában az ujjáról leesett és elhagyott aranygyűrűjét megtalálta, és eltette. Az ügyben a Polgárdi Rendőrőrs nyomozói széleskörű adatgyűjtést folytattak, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves nőt - írja a Police.hu.

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy az elkövető a földön megtalált ékszert elrakta, majd nem sokkal később egy székesfehérvári üzletben értékesítette. A rendőrök a gyűrűt lefoglalták, és visszaadták a sértettnek. A nyomozók talált idegen dolog jogtalan elsajátítása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a polgárdi lakost, aki beismerő vallomást tett.

A Polgárdi Rendőrőrs munkatársai a büntetőeljárás vizsgálatát a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek átadták.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink