Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-16 08:22:00

Megszólalt Bróker Marcsi: "Rossz a vádirat, mert nem csaltam"

A 12 milliárd forintos csalással vádolt D. Sándorné szerint legfeljebb jogosulatlan pénzintézeti tevékenységért vonhatnák felelősségre.

"Rossz a vádirat, mert nem csaltam, legfeljebb jogosulatlan pénzintézeti tevékenységért vonhatnak felelősségre. A bíróság korrekt, de a tárgyalóteremben színjáték zajlik. Vicc, hogy egy nyugdíjas követel tőlem 1 milliárd forintot. Összességében nem okoztam kárt, hiszen több volt a kifizetésem, mint a bevételem. Megbántam, hogy annak idején belevetettem magam az üzleti életbe. Sajnálom, hogy a lányaimat fenyegették miattam, amikor kirobbant a botrány, el is kellett menekülniük Karcagról" - mondta a nő a Blikknek.

Elmesélte, az egzotikus nyaralóhelyen, Belize-ben tudta meg, hogy nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene. Bár a repülőjegye csak nyolc napra szólt, kétéves nyaralás lett belőle. Szerinte itthon szándékosan tették tönkre a brókercégeket, ennek lett áldozata az ő vállalkozása is. De hamarosan kiderül az igazság, mert könyvet ír, amiben - ahogy állítja - mindent őszintén elmond.

"Időközben nyugdíjas lettem, 260 ezer forintot kapok. Ennek a felét levonja a NAV, mert állítólag 30 milliós adótartozásom van. Elismerem, ennyi pénzből nem tudok megélni, de szerencsére a lányom segít" - mondta a lapnak.

A tárgyalás tegnap a nő három korábbi könyvelőjének meghallgatásával folytatódott. 

Kiengedték a börtönből Bróker Marcsit

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink