Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-27 19:13:00

Szánthó Miklós megerősítette: az Alapjogokért Központ rendezvénye volt a szombati

Szánthó Miklós megerősítette az atv.hunak: az Alapjogokért Központ szombati magánrendezvénye volt az a szombati szabadtéri esemény, melynek egyik résztvevőjének a koronavírus tesztje pozitív lett.

Az Alapjogokért Központ szombati magánrendezvénye volt az a szabadtéri esemény, melynek egyik résztvevőjének a koronavírus tesztje pozitív lett - erősítette meg munkatársunk kérdésére Szánthó Miklós. A jogi elemző-és kutatóintézet igazgatója, a KESMA elnöke ezen túlmenően nem kívánt nyilatkozni.

Mint arról beszámoltunk, ma reggel tudatta a Miniszterelnökség, hogy egy múlt hét szombati szabadtéri magánrendezvény egy résztvevőjének koronavírus tesztje pozitív lett. Mivel a rendezvényen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Balázs miniszterhelyettes is jelen volt, ezért szerdától mindketten hatósági karanténban tartózkodnak - mindkettejük első tesztje negatív lett.

A kormány több tagja is karanténba került

 

Később kiderült, hogy Varga Judit igazságügyminiszter is karaténba vonult, valamint Kovács Zoltán, Dömötör Csaba és Farkas Örs is találkozott a hétvégi kertipartin a Fidesz kommunikációs igazgatójával, Hollik Istvánnal, akinek a koronavírus-tesztje pozitív eredményt mutatott, erről itt írtunk. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink