Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-14 15:58:00

Figyelem: több változás is jön Kőbányán

A BKK közleményében azt írta, több kőbányai villamosjárat közlekedése változik augusztus második felében az Élessarok és a Szent László tér közötti pályahibák javítása miatt.

A közlemény szerint augusztus 15. és 18. között a 3-as villamos a Gubacsi út és Kőbánya alsó között jár, Kőbánya alsó és a Mexikói út, valamint a 62-es villamos helyett Kőbánya alsó és Rákospalota között pótlóbusz közlekedik.

Augusztus 19-30. között a 3-as és 62-es villamos helyett az Örs vezér tere és Kőbánya-alsó között szintén pótlóbusz közlekedik. A felújítás teljes időtartama alatt a Kőbányai úton csak a 28-as villamos jár, rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó között. Az Új köztemető a 37-es villamossal érhető el - tudatták.

Azt írták, a vonal 2013-2014-es felújítása óta keletkezett pályahibák garanciális javításának idején Kőbánya és a belváros közötti utazáshoz érdemes megfontolni a 9-es busz vagy az M2-es metró használatát. A villamospálya-felújítással párhuzamosan a közúti forgalomban is korlátozásokra kell számítani augusztus 15-től, szombattól. A változásokkal kapcsolatban részletesebb tájékoztatás a bkk.hu oldalon olvasható.

 

 

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink