Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-13 21:06:00

Schobert Norbi újra megszólalt a nők szülés utáni testsúlyára tett kijelentéséről

Az életmódtanácsadó azt mondta: nem a testszégyenítés volt a célja.

Schobert Norbi és Rubint Réka az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendégei voltak. Rubint Réka a 20 legértékesebb magyar celeb között szerepel a Forbes listáján, ezzel kapcsolatban mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat. Azt mondta, a tavaszi és nyári időszakot - vagyis tulajdonképpena  főszezont - "keresztbe húzta a korlátozás", ugyanis az előadóművészekhez hasonlóan nekik is sok fellépést visszamondtak.

Rubint Réka a járvány alatt ingyenes online edzéseket tartott, és őt is meglepte, milyen sokan csatlakoznak ezekhez nem csak Magyarországról, hanem a világ számos pontjáról - volt, hogy egyszerre 40-50 ezer ember követte az online órát.

Schobert Norbi elmondta, hogy a karantén-időszak alatt az emebrek eleinte furcsa szokásokat kezdtek felvenni - itt említette például a liszt vagy a vécépapír felvásárlását - de aztán a külföldi sajtóban megjelent, kikre jelent leginkább veszélyt a koronavírus, és a rizikócsoportok között voltak az elhízott emberek is. Schobert szerint ezért visszatértek hozzájuk a vásárlók, és bár így is néhány üzletüket végleg be kellett zárni, az ott dolgozókat meg tudta menteni. Ráadásul a korlátozások alatt rohamtempóban kiépítették a házhozszállítás rendszerét, ezt igyekeznek tovább fejleszteni, készülve egy második hullámra.

A műsorban felidézték az életmódtanácsadó néhány hónappal ezelőtti, nagy port kavart kijelentését is, amely szerint a nők "a szülésnél cseszik el", mert sokan nem fogynak le a várandósság után.

Schobert most azt mondta, nem a testszégyenítés volt a célja. Szerinte, ahogy fogalmazott: "a nőket nem ijeszti meg a visszér, de az igen, hogy a Józsi elmegy". Szerinte nem mondhatjuk ki azt, hogy ez férfit nem zavar, ha a párján tartósan 40-50 kilogramm súlyfelesleg van.

Rubint Réka hozzátette: a súlyfelesleg veszélyes, mert hozza magával az egészségügyi problémákat, de persze az sem mindegy, hogy egy nőre ki néz vissza a tükörből. Szerinte ugyanis sok nő küzd azzal a lelki teherrel, amit a súlyfelesleg okoz neki. Azt mondta, Norbi nyersen fogalmazott, de ő csak segíteni akart.

Schobert Norbi annyit tett még hozzá: ha az ember egy pszichológustól elviseli, ha az azt mondja neki, meg kell változnia, akkor ezt egy életmódtanácsadótól is el lehet viselni.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink