Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-10 11:37:00

Brutális: elraboltak és megerőszakoltak egy 17 éves lányt Budapesten

A Ripost információi szerint a 17 éves lány augusztus 3-án egy XIX. kerületi dohánybolt előtt várakozott, amikor megszólította egy férfi.

A fiatal lány az ismeretlenről semmi rosszat nem feltételezett, az ugyanis kedves volt, bókolt, sőt, kávét, illetve energiaitalt is hozott neki a boltból - írja a lap cikke alapján a Blikk.

Miután a férfi kijött az üzletből, addigra már ketten voltak, a másik vélhetően az ismerőse lehetett. Az esetet a bolt kamerafelvétele rögzítette, amin az látszik, hogy egy drága autó érkezik, amibe a lány és a két férfi beszállt.

Amikor a lányt egy pár percnyire lévő kertvárosi házba vitték, már sejtette, hogy az idegenek akarnak tőle valamit, de már nem tudott segítséget kérni.

„Bementek az épületbe, de onnan már nem volt menekvés. A lányt megerőszakolta a két férfi, akik nem sokkal korábban még végtelenül kedvesek voltak vele” – nyilatkozta a Ripostnak a lány barátnője, aki szerint az erőszak után a két férfi tovább hitegette a lányt azzal, hogy Németországban milyen jó élete lesz, sok pénzt kereshet.

Ezután elvitték a környékbeli ruhaboltba, hogy új ruhákat vásároljanak neki. A lány pedig megragadta az alkalmat, a bolt eladójától segítséget kért, aki kihívta a rendőröket. A két férfi elmenekült.

A lap megkereste a megerőszakolt lányt is, aki még mindig a történtek hatása alatt van, így egyelőre nem tudott nyilatkozni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink