Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-05 08:00:00

Forgács Gábor súlyos beteg: hetek óta kórházban ápolják

A színésznél március végén diagnosztizáltak áttétes prosztatrákot. Forgács már több műtéten és kemoterápián is átesett, és bár bizakodó, nemcsak fizikailag, lelkileg is nehezen éli meg a mindennapokat.

A színész a Blikknek elárulta: rendszeresen, évente járt orvosi ellenőrzésre, és még a legutóbbin is azt mondták neki, hogy minden rendben. „Aztán tavasszal egyszer csak észrevettem, hogy valami nem stimmel, (…) véreset pisiltem. Eljöttem a kórházba, ahol közölték, nagy a baj. Áttétem is van hólyagban, mirigyekben, prosztatában. Ezeket azóta mind ki is vették már” – mesélte a színész.

Forgács bevallotta: nehezen viseli a betegséget. „Az ember mindig abból indul ki, hogy ilyesmi csak mással történik” – mondta a színész, aki azt is elárulta, hogy a legutóbbi műtétje sem volt zökkenőmentes: „Volt némi komplikáció, akkor nem volt biztos, hogy a halál elől futok, vagy a halál felé” – fogalmazott.

Forgács azonban elszánt a gyógyulását illetően: „Mindent hajlandó vagyok megtenni, mert szeretnék még élni egy darabig” – mondta.

atv.hu/NLC.hu

Ajánlom

További belföldi híreink