Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-04 07:52:00

Bedrogozhatták és megerőszakolhatták a magyar szépségkirálynőt egy szórakozóhelyen

A Magyarok Világszépe verseny egyik udvarhölgye, a 18 éves Vascsák Kitti mondta el, mi történhetett kicsivel több mint egy évvel ezelőtt. Azóta harcol az igazáért.

A szépségkirálynő szerint bedrogozták egy miskolci szórakozóhelyen, majd a vécébe húzták. A lány az anyjával együtt feljelentést tett, de az ügyet bizonyítottság hiányában már többször lezárták, aztán újra megnyitották a nyomozók –írja a Blikk

Vascsák Kitti az osztálytársaival ment egy helyi diszkóba: a barátai nem jutottak be, ő pedig úgy volt vele, hogy körbenéz, aztán hazamegy. Ivott egyet a bárpultnál, és innentől kezdve nem emlékszik semmire. 

"Hiába hívogattam, nem értem el. Hajnalban aztán egy autó fékezett a házunk előtt, majd kitámolygott belőle Kitti. Nem volt magánál, hallucinált, összevissza beszélt. A harisnyája szét volt szaggatva, a lába pedig vérzett, bugyi sem volt rajta. Tudtam, hogy valami szörnyűség történt vele, ő azonban nem tudta elmondani. Mivel húsvét volt, csak napokkal később tudtunk bemenni a rendőrségre feljelentést tenni" – nyilatkozta a lány anyja.

Bár ejtették az ügyet, a lap úgy tudja, az ügyészség most fontolgatja, hogy ismét elővegyék. 

"Fenyegető üzeneteket kaptam, valaki a közösségi oldalon vérdíjat tűzött ki a fejemre, sőt, üzenetben elküldték a bugyim fényképét is. A diszkó vezetője egy üzenetben el is ismerte, hogy valaki drogot tett az italomba és a vécébe cibált. Mindent bemutattunk a rendőrségnek, de többször is lezárták az ügyet – mondta Vascsák. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink