Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-27 20:20:00

Aggódnak Orbán súlyáért: az XXL-s méretű öltöny helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben

"Úgy gondoljuk, hogy aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel, de a róla kialakult - úgymond látképre is vigyáznia kell." - írja az MTI-hez eljuttatott közleményében a Honfoglalás 2000 Egyesület.

Aggódnak Orbán súlyáért: az XXL-s méretű öltöny helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben

Mint írják:


"Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben.

A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is!

Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében! Ezt a pozíciót szeretnénk megtartani, ezért bátorkodunk levelünket eljuttatni a címzetthez. A Miniszterelnök Úr Európa meghatározó személyisége,s figyel rá az egész Világ!

Bízunk benne, hogy jó szándékból fakadó levelünket sem Orbán Úr, sem pedig kedves Felsége nem érti félre! Jó egészséget, és további sikeres ország-építő munkát kíván az Orbán családnak Szilvásy György, a Honfoglalás 2000 Egyesület elnöke"

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink