Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-26 08:57:00

Kiakadt DK a kilakoltatások miatt: szerintük az “embertelen Orbán-rezsim” “kegyetlenül utcára tenné az embereket”

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány nem akar segíteni az embereken, inkább még mélyebbre taszítja őket – írja közleményében a párt frakcióvezető-helyttese.

„Visszatér a kilakoltatás - Az embertelen Orbán-rezsim kegyetlenül utcára rakná az embereket azonnal a veszélyhelyzet után” címmel adott ki közleményt a DK. Mindezt arra hivatkozásul, hogy a koronavírus-járvány miatt július elején lejárt a kilakoltatási moratórium, ezért ismét családok kerülhetnek utcára. A helyzet pedig a válsághelyzet miatt egyre többeket érint.

A Demokratikus Koalíció szerint kegyetlenség a kormánytól, hogy ebben a helyzetben utcára tennének embereket. Lehet, hogy a járvány elvileg megszűnt, a gazdaság viszont romokban hever. Rengetegen maradtak állás nélkül, családok vannak kilátástalan helyzetben, ez pedig nem fog magától megoldódni – hívja fel a figyelmet Arató Gergely. A kormány azonban a járvány ideje alatt bebizonyította, nem akar segíteni az embereken, inkább még mélyebbre taszítja őket – zárja sorait a DK frakcióvezető-helyettese.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink