Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-16 16:03:00

Metrófelújítás: lezárják a Westend felé vezető mozgólépcsőket a Nyugati pályaudvar állomáson

Az M3-as metróvonal felújításához kapcsolódóan újabb állomáson, a Nyugati pályaudvarnál is elkezdődnek a munkálatok - írja közleményében a BKK.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint 2020. július 20-tól lezárják a metrótól a bevásárlóközpont felé vezető kijáratot, ezért csak Nyugati tér/Teréz körút irányú mozgólépcsőkön keresztül lehet majd a felszínre jutni.

Felhívják a figyelmet, hogy a mozgólépcső-lezárás miatt néhány perccel tovább tarthat azok útja, akik a Nyugati pályaudvar 1-9. vágányaihoz, a Westendbe vagy a Katona József utca felé tartanak, hiszen ők csak kis kerülővel, a Teréz körút irányú mozgólépcső igénybevételével tudják megközelíteni a felszínt.

Hozzáteszik, hogy a metróállomás személyzete folyamatosan figyelemmel kíséri majd a mozgólépcsők kihasználtságát, és annak figyelembevételével dönt, hogy a felszínre vezető négy mozgólépcső közül hány tartson lefelé és hány felfelé. Ennek ellenére esetenként előfordulhat, hogy a megszokottnál lassabban lehet fel- vagy lejutni, ezért a BKK és a BKV az ott közlekedők türelmét és megértését kéri.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink