Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-04 12:14:00

Szeged új uszodájában állítanák ki a tornatanár híres vasalódeszkájátt

Elárverezték a makói testnevelőtanár vasalódeszkáját, a licitet pedig egy szegedi vállalkozó nyerte. Az üzletember az önkormányzatnak adományozná, hogy az új uszodában állítsák ki.

Mint ismert, Vezsenyi László tornatanár még a karantén idején készítette el a később nagy port kavart videóját, amelyben viccesnek szánt úszásoktatást mutatott volna be rajta diákjainak. Végül árverésre bocsátotta a vasalódeszkát, ami 405 ezer forintért kelt el. Az összeget a tanár a Tappancs Állatvédő Alapítványnak ajánlotta fel.

Vezsenyi csütörtökön adta át a pénzt az állatvédőknek két vállalkozó társaságában. Az egyikük Gellért Ákos volt, aki 205 ezer forintos ajánlatával megnyerte az árverést, a másik pedig Makai István, aki 200 ezer forintot adott volna a vasalódeszkáért. Az ő licitje is bekerült a támogatási összegbe.

Gellért a Szeged.hu-nak elmondta, a szegedi önkormányzatnak adományozná a vasalódeszkát, azzal, hogy azt állítsák ki a rövidesen felépülő városi uszodába. Vezsenyi ezt hallva felajánlotta a videójából megismert úszószemüveget is.

Elárverezi elhíresült vasalódeszkáját a makói testnevelőtanár

atv.hu / hvg.hu

Ajánlom

További belföldi híreink