Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-10 04:10:00

Gáspár Győző megelégelte, hogy adócsalónak hívják: kölcsönből fizetett be 36 milliót

De még mindig börtönbüntetést kér rá az ügyészség. 

A Blikk kereste meg Gáspár Győzőt, akinek adócsalásos ügye még mindig folymatban van. Eddig összesen 60 millió forintot fizetett be, legutóbb például 36 milliót, amihez hitelt kellett felvennie.

"Három éve, amikor ellepték a kommandósok a házunkat, még nem tudtuk, mi vár ránk. Akkor lefoglaltak 200 millió forintot, aranyakat, autókat, a jakuzzinkat, és azóta sem kaptunk vissza semmit"

Gáspárnak több bírósági ügye is van, az egyikben a hatóságok szerint 36 millió forint adót csalt el a Romantic énekese.

"Nem tartom magam bűnösnek, de a napokban befizettük ezt a pénzt is a bíróság által megjelölt letéti számlára. Az utóbbi hónapokban nem volt fellépésünk, ennyi pénzünk nem volt, ezért kölcsönt kellett felvennem. Megelégeltem, hogy adócsalónak hívnak. Sokan példát vehetnének rólam, mert rajtam kívül szerintem nem sokan fizetik be a követelt milliókat" - nyilatkozta a showman. 

A Balassagyarmati Járási Ügyészség Gáspár Győzőt és társait 35 millió forintnyi kárt okozó költségvetési csalás bűntettével vádolják, amiért szabadságvesztés is járhat. 

"Ügyfelemtől három éve lefoglaltak 200 millió forintot. Nemrég kértük, hogy ebből oldjanak fel 36 milliót, hogy befizethesse, amit kell, ám ezt elutasították. Azt gondolom, a vádirat hemzseg a hibáktól, a tárgyaláson pedig bebizonyítjuk, hogy Győző ártatlan" - tette hozzá Gáspár Győző ügyvédje. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink