Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-03 09:11:00

Könnyű prédának gondolta a diáklányokat a pesterzsébeti késes rabló, de aztán fordult a kocka

Egy nő 2020. június 1-jén délután Budapest XX. kerületében, a Deák téren pénzt kért egy 14 éves és egy 15 éves lánytól, akik nem adtak neki. A támadó ekkor egy kést vett elő, így adva nyomatékot a követelésének.

Azonban ekkor az egyik fiatalkorú – aki küzdősportokban járatos – lefogta a nő csuklóját, aki erre értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről - írja a Police.hu.

A rendőrségre a bejelentést a két kamasz szülei tették meg. A kerületi rendőrök a beszerzett kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították a 34 éves budapesti M. Renátát, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 12 órán belül elfogták egy soroksári lakásban. A rendőrök M. Renáta kabátjának zsebében megtalálták a bűncselekmény elkövetésekor használt bicskát.

A BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói M. Renátát őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a nő letartóztatására.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink