Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-27 07:30:00

Durva részletek: ezért haltak meg a Deák téri áldozatok

A társaságukban tartózkodó lányokat védték.

Péntek hajnalban történt a végzetes kettős gyilkosság a Deák térnél, amikor két társaság összeszólalkozott. A tragikus végkimenetel okát azóta is keresik.

A Blikk úgy tudja az áldozatok barátaitól, hogy Cs. Krisztián, J. Marcell és J. Dániel beszólogatott a két áldozat, K. Gergely és M. László társaságában tartózkodó lányoknak. Gergő és Laci a lányok védelmére kelt, megkérte a suhancokat, hogy hagyják őket békén, de ez csak olaj volt a tűzre. Szó szót követett, a végeredményt pedig már mindannyian ismerjük: Gergő és a nála öt évvel fiatalabb barátja, Laci a Cs. Krisztián kése által ütött sebektől kivérezve, holtan esett össze.

A Bors utolérte az elhunyt Gergő több barátját is, akik egybehangzóan azt mesélték, hogy a fiú mindig is békés természetű volt, de az igazságtalanságot nehezen viselte. „Nekem ő volt a legjobb barátom. Szinte mindent tudtunk egymásról. Pont a halála napján született a családjában egy kisbaba, akinek ő lett volna a keresztapja. Már nagyon várta a kisfiút, állandóan róla beszélt” – mondta egy fiatal lány.

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink