Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-21 09:20:00

Szívszorító: így ünnepelte 80. születésnapját Pécsi Ildikó

Gödöllő városvezetősége hatalmas ünnepségen szerette volna köszönteni a színésznőt, ám úgy néz ki, ezzel még jó pár hónapot várni kell. Így csak szűk körben ünnepelték Pécsi Ildikót, aki hosszú idő után most először mozdulhatott ki otthonról.

"Én már túl vagyok azon, hogy ünnepeljek, meg számoljam a gyertyákat vagy az éveket. Jól vagyok, és ez az én esetemben már nagy dolog, sokáig szeretnék élni, nem akarok még meghalni. Ajándék sem kell, bár a fiam biztosan hoz valamit, de nekem a legnagyobb ajándék, hogy még él a férjem. Amikor pár éve a kórházban azt mondták, hogy Lajos halálos beteg…, akkor megállt velünk a világ. Én csak annyit kértem, hogy szeretném hazahozni, hogy velem legyen itthon, majd én ápolom őt. No, akkor biztos nem gondoltam, hogy nem olyan sok idő múlva majd ő megy a boltba" – mondta a Blikknek Pécsi Ildikó.

A színésznő azt mondta a lapnak: most úgy néz ki, a születésnapi ünnepséget legkorábban ősszel tudják megtartani a Gödöllői Királyi Kastélyban.

A színésznő mögött nehéz évek vannak, ugyanis hosszú évekig pereskedett volt menyével, majd unokájával gyűlt meg a baja, aki többszöri felszólítás ellenére sem hagyta el Pécsi házát. 

"Nem tudom, mi van az unokámmal, nem beszélünk. Azt sem tudom, hogy ott lakik-e még, én csak a számlákat fizetem, de az egészre még gondolni sem szeretek" – mondta Pécsi.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink