Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-14 10:45:00

Vitray Tamás döbbenetes vallomása a válásáról

Mindent az operettprimadonna feleségére, Kállai Borira hagyott – tudta meg a Bors.

Mint ismert, tavaly novemberben maga a tévés legenda jelentette be, hogy harminckét év házasság után a válás mellett dönt. A Bors a minap is ellátogatott az egykori Vitray-Kállai rezidenciához, amely pont úgy áll, ahogy tavaly. A növények virágoznak, az udvar rendben, s a csend is pont ugyanolyan nagy, mint azelőtt.

„A művésznő itt él, de a Tanár urat már a kenyértörés előtt, és azóta sem láttuk errefelé. Itt hagyta a házat, a kocsit Borikának, aki ugyanolyan elszigetelten, csendesen él, mint egykor az urával. Párral odébb jó barátságot ápol egy családdal, oda átjár szomszédolni, mondhatni, ott van egy kis társasága, de ennyi, a lányát sem láttam errefelé mostanában” – mondta egy utcabéli a portálnak.

 

A hírek szerint tehát a házaspár azóta sem békült ki, különválásuk véglegesnek tűnik, a Tanár úr pedig mindent – házat, kocsit – a nejének hagyott. „A karantén alatt szelektáltam a dokumentumaimat, s a nagy részét, ami már semmire sem jó, kidobáltam végre. Reggelente kiülök a balkonomra és ott napozom. Ennyi, ami errefelé történik, s amiről szívesen be is számolok” – mondta határozottan a Kossuth-díjas újságíró, aki a magánéleti válságát illetően nem szeretett volna részletekbe bocsátkozni.

Korábban viszont elárulta, hogy válópere nem lesz hosszú, mert mindenben megegyeztek, és őszintén beszélt érzéseiről. Szavaiból érződik 87 év bölcsessége: „nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Úgy tűnik egyedül fejezem be az utamat.”

A Bors Kállai Bori színművésznőt is kereste, de nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben.

 
Ajánlom

További belföldi híreink