Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-06 09:07:00

Lagzi Lajcsit letaglózta, ami Szilágyi Istvánnal történt

A közlekedési korlátozás miatt nem tudta meglátogatni Pityi bácsit.

„Letaglózott Pityi bácsi erőszakos halála. Pont a minap bosszankodtam, hogy a közlekedési korlátozás miatt őt sem tudom meglátogatni” – nyilatkozta a Blikknek Galambos Lajos, aki négy hónappal ezelőtt három köbméter tűzifát és készpénzt is adományozott Szilágyi Istvánnak.

"Már gyerekként is kedveltem az alakításait, és megérintett, amikor sanyarú sorsáról értesültem, ezért is éreztem úgy, segítenem kell rajta. Azt a látogatást míg élek nem felejtem el. Méltósággal viselte a szegénységet és a betegeskedést, felemelő érzés volt látni a szemében, hogy sikerült egy kis örömöt okozni neki" – emlékezett a mulatóssztár, aki január elején vitaminokat és harapnivalót is vitt.

Lajcsi ismét készült a Keménykalap és krumpliorr című tévésorozattal ismertté vált karakterszínész rákosligeti otthonához, ám már nem találkozhattak. "Eszembe jutott, hogy Pityi bácsira megint rá kellene nézni. Nem akartam elhinni, amikor a meggyilkolásáról szóló hírt olvastam. Tudtam, hogy a fia korábban is bántalmazta, de a szülő életének a kioltása olyan nagy bűn, amit egy mentálisan zavart embernek sem lehet elnézni. Iszonyat!" – jelentette ki.

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink