Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-04-14 08:04:00

Vascsővel és gázfegyverrel akarták rendezni vitájukat egy húsvéti baráti összejevetel résztvevői

A mosonmagyaróvári nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 58 és egy 23 éves győri férfit.

Vascsővel és gázfegyverrel akarták rendezni vitájukat egy húsvéti baráti összejevetel résztvevői
Fotó: police.hu

A rendőrségre vasárnap este érkezett a bejelentés arról, hogy egy mosonmagyaróvári társasház udvarán többen összevitatkoztak, illetve egy lövés is eldördült. A helyszínre érkező járőröknek a tanúk elmondták, hogy aznap baráti összejövetelt tartottak, amin két férfi összevitatkozott. Az ünneplés végén, amikor a bejelentő társasházi otthonába visszatért, megjelent az udvaron fiával együtt az a férfi, akivel korábban összevesztek. Újra szóváltás és hangos szitkozódás alakult ki köztük, aminek az 58 éves győri férfi először egy vascsővel akart véget vetni, tettében 28 éves fia - a szemtanúk szerint - egy gumibottal támogatta meg őt. Később az idősebbik férfi egy gáz-riasztó fegyvert vett elő autójából, amivel a levegőbe lőtt, majd családtagjával együtt a helyszínről eltávoztak.

A rendőrök 2020. április 13-án a délutáni órákban győri lakcímükön elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a garázdákat, ahol a mosonmagyaróvári nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink