Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-03-31 21:29:00

Koronavírus: a Kisvárda felbontotta két román labdarúgója szerződését, mert engedély nélkül hazautaztak

Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlievici szerdán engedély nélkül hazautaztak Romániába, amelynek a határai le vannak zárva. Révész Attila sportigazgató szerint ezzel nem csak a szigorú belső szabályokkal, hanem az előírásokkal szemben is vétettek, kockáztatva a csapattársaik és a hozzátartozóik egészségét is.

Koronavírus: a Kisvárda felbontotta két román labdarúgója szerződését, mert engedély nélkül hazautaztak

A sportvezető hozzátette, ha visszajönnének a Magyarországétól fertőzöttebb területről, Romániából, akkor kéthetes karantén várna rájuk, de ebben a helyzetben, amikor nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, az ő tettük elítélendő, így az ezzel járó esetleges kockázatokat nem vállalhatják.

"Mindez súlyos szerződésszegésnek bizonyul, amit nem tudunk tolerálni. Ebben a helyzetben nem tehetünk különbséget játékos és játékos között. A korábbiakban bármennyit is segített nekünk Gheorghe Grozav, ez a tette megengedhetetlen és megbocsáthatatlan. A játékos érdemeit nem vitatjuk el, köszönjük neki az eddigieket. Iasmin Latovlevici pedig nem jutott el odáig, hogy lehetőséghez jusson"

- tette hozzá Révész.

A beszámoló szerint mindkét futballista szerződése nyáron járt volna le. A magyar élvonalban március 7-én játszottak legutóbb, még kilenc forduló van hátra az OTP Bank Ligából, melynek nyolcadik helyén áll a Kisvárda.

 

 

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink