Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-03-26 21:11:00

Vona szerint az ellenzék belesétált Orbán csapdájába

A Jobbik volt elnöke szerint azzal, hogy az ellenzék nem szavazta meg a „felhatalmazási törvényt”, belesétált Orbán Viktor csapdájába.

 

 

Az ellenzék helyében megszavaztam volna a „felhatalmazási törvényjavaslatot” - hangsúlyozta Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke a Facebook-oldalán közzétett hétfői bejegyzésében.

Vona Gábor nem gondolja, hogy ez egy jó törvény, de szerinte az, amit az ellenzék tett, az Orbán Viktor érdeke. „Orbán Viktor felállított egy csapdát, és az ellenzék azt hirdetve, hogy Orbán Viktorral nincs alku, belesétált abba a csapdába, amit a miniszterelnök megásott nekik” – fogalmazott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Ezután a miniszterelnök Vona szerint azt tudja majd mondani, hogy egyedül csinálta végig a járvány elleni harcot, az ellenzék nélkül.

A Második Reformkor alapítvány alapítója szerint az igazán döntő ebben a helyzetben az, hogy a vírus sok mindent átrajzol, és meg kell adni az embereknek azt az érzést, hogy legalább ebben a helyzetben tudunk egy országként gondolkodni.

Vona szerint egy olyan világ jön, ahol más lesz a politika. „Azt gondolom, hogy ezeket a vitákat el fogja sodorni a történelem. Magunkba kellene sokkal inkább szállni. Azt érzem, hogy egészen új világ jön” – vélekedett a Jobbik korábbi elnöke. Úgy véli: a vírus leküzdése után sem tudunk visszatérni oda, ahol eddig voltunk.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink