Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-03-10 20:04:00

Törölték a magyar rendező repülőjáratát a koronavírus miatt

Brüsszel-Budapest útvonalat ajánlottak fel Borgula Andrásnak és családjának. A rendező Izraelben tartózkodik.

A koronavírus miatt a Wizz Air és a Ryanair is szünetelteti olaszországi járatait, a Wizz Air az izraeli járatokat is felfüggesztette.

Borgula András Izraelben rekedt, jelenleg is Tel Avivban van. A Gólem Színház rendezője hétfő hajnalban érkezett az országba, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról számolt be, hogy senki nem ellenőrizte őket, mikor megérkeztek Izraelbe.

Annyit kérdeztek tőlük, hogy az elmúlt két hétben voltak-e Kínában. Családjával öt napot szeretett volna eltölteni Izraelben, de ma kaptak egy értesítést, miszerint törölték a járatukat, helyette pedig egy Brüsszel-Budapest útvonalat ajánlottak fel nekik. Azt viszont a repülőtársaság nem jelezte, hogyan fognak eljutni Izraelből Brüsszelbe.

A rendező úgy tudja: csütörtök estétől teljesen lezárják az izraeli határt, a légiforgalommal együtt. A családjával pedig terveik szerint holnap elhagyják az országot.

Borgula arról is mesélt, hogy a vonatpénztárnál csak azután kapták meg a jegyet, miután kiderült, hogy nem Olaszországból, hanem Magyarországról érkeztek.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink