Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-28 13:06:00

Korszakváltó kerekasztalhoz hívja az ellenzéki pártokat a Momentum

A közös vízió és minimum kialakítása a cél – mondta el a Momentum elnöke. Fekete-Győr András a XX. század veszteséből a XXI. század nyertesévé tenné Magyarországot.

Korszakváltó kerekasztalhoz hívja az ellenzéki pártokat a Momentum
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke

Korszakváltó kerekasztalhoz hívja az ellenzéki pártokat a Momentum – jelentette be a párt elnöke, Fekete-Győr András a V21 csoport társelnökeivel, Balázs Péterrel és Bod Péter Ákossal tartott közös sajtótájékoztatóján. Mint mondta, a cél, hogy egy XXI. századi Magyarország alapjait sikerüljön lefektetni, és az, hogy Magyarország a XX. század veszteséből a XXI. század nyertesévé váljon.

A Momentum elnöke azt is hozzátette: erre a feladatra, legalábbis ennek moderálására a bal- és jobboldali politikán felülálló V21-kérték fel. Közös vízió és minimum kialakítása a cél, merthogy – ahogyan fogalmazott Fekete-Győr András – nem az elmúlt 100 évvel szeretnének foglalkozni, hanem a következő 100 évvel.

A pártelnök emlékeztetett:

az elmúlt hetek hírei nem az ellenzék közös kormányzásáról szóltak, hanem torzsalkodással, fővárosi zsarolásról és erőfitogtatásról szóltak. A Momentum a „testvérháborúba” keveredett MSZP-t és DK-t is türelemre intette. Mint ahogyan azokat is, akik idő előtt a pártlisták száma miatt estek egymásnak.
 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink